T-Scan

De T-Scan, voor digitale occlusie- en articulatie analyse, maakt in Nederland een enorme vlucht door. Steeds meer tandartsen realiseren zich dat het verkrijgen van inzicht in de status van occlusie en articulatie zeer belangrijke informatie is, om hun patiënten beter te kunnen behandelen. Met de T-Scan bieden wij u dan ook de oplossing voor een probleem, waar u als tandarts tot heden de vingers niet achter kon krijgen: Inzicht in de status van contacten, de timing van de contacten en de mate van belasting van die contacten! Deze informatie kan articulatiepapier u absoluut niet bieden! Daarmee kunnen vele onbegrepen pijnklachten nu goed worden behandeld en schades aan vaak dure tandheelkundige restauraties worden voorkomen.

 

De T-Scan Novus is het ideale instrument voor digitale occlusie en articulatie analyse en helpt u bij het verkrijgen van deze informatie. Dankzij flinterdunne sensoren (100μ) en vernuftige software krijgt u alle benodigde informatie om een optimale occlusie na te streven, duidelijk in 2D en 3D in beeld gebracht. In één oogopslag krijgt u een totaalbeeld te zien van de van occlusale contacten, maar ook de mate van belasting en of er sprake is van mogelijke overbelasting. En natuurlijk de timing van die contacten, is er sprake van premature contacten en hoe verhouden die zich ten opzichte van de totale occlusie. Ook is het mogelijk om de laterale bewegingen in beeld te brengen, dit voor het nastreven van een goede hoektandgeleiding.

180 tandartsen

Meer dan 180 tandartspraktijken in de Benelux gebruiken de T-Scan.

Verbeter de resultaten

Objectieve gegevens zorgen voor effectievere behandelingen en resultaten.

Patiëntvoorlichting

Gemakkelijk te begrijpen, visuele gegeven verhogen de acceptatie van uw patiënt.

Digitale workflow

Bespoedig uw workflow door digitaal te werken.

Arjan Starrenburg

Met de informatie, welke de T-Scan voor u genereert, wordt u in staat gesteld om een optimale occlusie en articulatie na te streven, dit ter voorkoming van mogelijke toekomstige schades aan dure tandheelkundige restauraties; onbegrepen pijnklachten, die ineens zichtbaar worden en effectief kunnen worden behandeld en nog veel meer.
De T-Scan kan zeer breed worden ingezet: niet alleen bij restauratieve tandheelkunde, maar ook bij gnatologische aandoeningen, orthodontie, endodontie, implantologie en prothetische tandheelkunde. Kortom, binnen de gehele tandheelkunde kan de T-Scan worden ingezet.

 

Vertrouw daarom niet langer op de subjectieve informatie, welke articulatiepapier u geeft, maar ga voor meetbare en objectieve data. Verkregen met behulp van de T-Scan Novus!

Interesse? Neem contact met ons op!

X